2. децембар 2015.

Prvi potez

“Prvi Potez” ili prva faza Branhamove službe “Dar isceljenja vas ne čin Božanskim isceliteljom, kao što vas ni dar propovedanja ne čini Božanskim spasiteljom.” -William Branham

Anđeo je rekao William Branhamu da će primiti dva znaka kao potvrdu njegove službe. Prvi znak je bio da će moći raspoznati bolesti po znaku koji će se pojaviti na njegovoj ruci. I Anđeo je takođe rekao: Ako budeš iskren i zadobiješ ljude da ti veruju, nijedna bolest neće opstati pred tvojom molitvom, čak ni rak.
…………………………………………………………….
Kada bi osoba stavila svoju desnu ruku na njegovu levu ruku, William Branham bi osetio vibraciju, poput električne struje, i ruka bi mu otekla na određeni način, zavisno o vrsti bolesti koju bi osoba imala i on bi toj osobi rekao šta je muči. Ruka bi mu se vratila u normalu kada bi bolest napustila osobu.

Prvi Potez i dokazi

Nobelova nagrada za medeicinu 2005.-te dodeljena je Barryju J. Marshallu i J. Robinu Warrenu za njihovo otkriće da želudčani čir uzrokuje bakterija. To isto je otkrio i William Branham 20. jula 1960. godine kada je promatrao vibracije na ruci žene. Sledi citat iz onoga što je tada rekao.
……………………………………………………………  
”Ali, pogledajmo da li je ova bolest izazvana mikroorganizmom…Vibriraće ako imam pomazanje Duha Svetog na sebi. Da gospodo, pozitivno je. Ti imaš želudčane probleme. To je tačno zar ne? Podigni svoju ruku ako je to tačno. Tako je. Ona ima želudčani čir.”-William Branham
……………………………………………………………

William Branham je takođe otkrio rak jajnika kod svoje žene godinama čak pre nego se pokazao. Ona je kasnije bila isceljena upravo kada je išla na operaciju.

Нема коментара:

Dubina doziva dubinu